12 comments on “Nepangaken Rineka Tembang

  1. Wah, postingan yang bagus. Mengingatkan saya dengan pelajaran waktu SD. Apakah bapak mempunyai link download untuk tiap-tiap tembang macapat? Mungkin kita perlu mengenalkan kembali budaya ini kepada anak cucu agar tidak punah. wslm.

    • Matur kesuwun, Kula ugi ngraos prihatin wontene lare didik kula ingkang mboten saged ngangge basa krama, nanging kepripun malih. Yongan Buku-buku kang terbit punika kewates sanget. Ketingale panjenengan saking Desa Bungko, nggih?

  2. Assalamu’alaikum kang Hadi…..lamun mboten sawon panjenengan niku laree Pak Dilla enggih ? Kula rencang sekola panjenengan waktu teng SMPN Kapetakan, seng sengiyene kula dikenal paling alit……kesuwun tulisane sae pisan, saged kangge nambah khazanah pengetahuane kula….

    • Matur kesuwun. Ya cape piyambak sih saweg sinau teng blog alit ingkang mboten wonten artose puniki. Maklum kirang pedamelan. Kepripun kewontenane sekulawargi? Mugiya angsal gunanjar kawilujengan. Amiin.

  3. Assalamualaikum Pak Guru……kula sererencangan bade ngawontenaken reuni SMP, mangga ngontak 08156411768, ditunggu respone……

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s